Tuesday, 25 December 2012

Random


Assalammualaikum.

Semalam aku menggila kat twitter hahahaha. Semuanya pasal Infinite update status twitter. Termasuk aku update status meraban sebab excited diorang on lol ._. Si Woohyun dengan Hoya banyak update minta maaf sebab web rasmi tak dapat load ;~~~~; Aku dapat jeh hahaha walaupun kena refresh banyak kali omg -.- Nak nak pulak time si Myungsoo umpama emas yang memang susah orang nak dapat, update status ;~~; Habis Inspirit mood aku keluar seghatus peghatus ._.

Dan...aku ni memang tak berhak ke nak minat girl group? Bukan apa, setiap kali aku minat girl group A Pink, SNSD, f(x), T-ara, mesti ada jeh pasal diorang dengan Infinite -.- Jeles k jeles lol. And now aku dapat berita dari Alya, yang si Myungsoo pernah ajak Lizzy pergi blind date omg ;~~~~~; Apehal hah -.- Aku memang tak boleh minat girl group trolol ._. serious tak boleh. Ada jeh yang tak kena.

Bini L.Joe dah balik ;~~~; dapatlah aku merapu dengan dia ;~; Aku rindu kauuuuuuuuu Haniiiiiiiiimmmmmm ;~; 

Blah.

3 comments:

  1. @Hyohyo2211

    What? hahaha den okey laie ;~;

    ReplyDelete
  2. Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    ReplyDelete